Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Kérjük, látogasson el Facebook oldalunkra, ahol naprakész információkkal szolgálunk! Kattintson ide!


Aktuális


INDUL AZ ÉVAD!


A 2013/14-es évadban is sok szeretettel várjuk régi és új diákjainkat!


Újra elkezdõdött a munka a ZeneTheatrum Színistúdiójában. Ezzel egyidõben elindulnak a drámaszakköreink is a város több általános iskolájában.

A következõ helyeken találhattok meg minket:

Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola,

Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája,

Petõfi Sándor Általános Iskola, Ibolya utcai Általános Iskola,

Hatvani István Általános Iskola, Lilla Téri Általános Iskola,

Dózsa György Általános IskolaÚjra Tábor!

Újabb kalandok várnak rád! Nem kell, hogy otthon ücsörögj a nyári hõségben. Tarts velünk idén nyáron is! Izgalmas helyszínek, kreatív és jókedvû társaság!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani, hogy a ZeneTheatrum ebben az évben is több helyszínen tart színi tábort, ahol garantált a szórakozás: Balatonfenyves, Jósvafõ, Gyula és TB Ranch (napközis tábor).

Ha még nem voltál, itt az ideje, hogy kipróbáld! Változatos és kalandos programokban lehet részed: lovaglás, íjászat, barlangászás, kirándulások és éjszakai túrák, strandolás, gólyalábazás és tûzzsonglõrködés, kézmûves és természetismereti foglalkozások, kulturális és szórakoztató programok (színház, múzeum, cirkusz, vidámpark).

Emellett lehetõséged nyílik a színpad varázslatos világával is megismerkedni. Rengeteg játékos gyakorlat mellett, a kreativitás és fantázia segítségével részed lehet egy új élményben.

Itt megtekintheted az elõzõ évek élmény összefoglalóját.

Jelentkezni a következõ telefonszámon tudsz: 06-20 777-9897

Ezen a nyáron biztos nem fogsz unatkozni!

 

 


  * * * * *

Keress minket a Facebook-on is! A ZeneTheatrum Szinitanoda és Musical Színház oldalon napra kész információk és folyamatosan bõvülõ Galéria vár!


* * * * *

Októbertõl drámajáték óráink indulnak a "Kis TK"-ban, a Kossuth és Lilla téri Általános Iskolákban. Bõvebb információ: 06/20-777-98-97.

* * * * *

Kedves Hallgatók! A Hittudományi Egyetemen a Színpadi játék és kommunikációs helyzetgyakorlatok órák hétfõnként lesznek 16.25-tõl a 160-as teremben.

* * * * *

A TV2 Stúdiójába kapott meghívást a SziniTanodánk. A riportot és fotókat itt nézhetitek meg:

fotó:

www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.499764480052178.122985.223318024363493&type=1

videó:
tv2.hu/mokka/video/debreceni-junior-viragkarneval

* * * * *

A ZeneTheatrum áprilistól a Hatvani Általános Iskolában is beindítja DRÁMAJÁTÉK óráját alsósoknak és felsõsöknek egyaránt! Jelentkezni tudtok a SziniTanoda oldalon található jelentkezési lap elküldésével vagy le is adhatjátok a jelentkezési lapotokat tanáraitoknál!
Mindenkit szeretettel várunk!

* * * * *

Videómontázs a 2010. évi vizsgaelõadásokból

* * * * *

Kedves Gyerekek, régi és leendõ tanítványaink, tisztelt szülõk!

A Zenetheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2010/11-es évadát. A bõvebb információt itt láthatjátok.

Az új órarendet és csoportbeosztást itt találjátok.

 

Kedves leendõ ZT-sek (színinövendékek)!

 

Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy érdeklõdsz a színpad és a mûvészet világa iránt. Ebben az esetben itt a helyed! Itt sok öröm, móka, kacagás és felejthetetlen élmények, valamint sok hasznos tudás vár rád. Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd a jelentkezési lapot e-mail-ben vagy papíron, és eljuttatod hozzánk. Minden iskolában/középiskolában/ óvodában van egy szervezõ pedagógus, aki bõvebb felvilágosítással tud szolgálni. Tõle kérhetsz jelentkezési lapot, illetve neki is kell visszaadnod azt.   

 

bõvebben >>

 

Túl vagyunk a félévi vizsgán!

 

2010.02.07-én a ZeneTheatrum összes növendéke megmutathatta tehetségét, ügyességét, rátermettségét az izguló, de annál nagyobb lelkesedéssel szurkoló szülõk, rokonok és barátok elõtt. Fényképek, élménybeszámolók, a mûsorról bõvebben itt.

 

 

A ZeneTheatrum legújabb darabja az Oroszlánkirály remek szórakozást nyújt mind a kicsiknek, mind a nagyoknak. Az örök igazságokat tartalmazó csodálatos történet, a nagyszerû zene, az elbûvölõ karakterek és a vérpezsdítõ koreográfiák mind hozzájárulnak egy felejthetetlen színházi élményhez. A darab különlegessége, hogy a  rajzfilmbõl már oly jól ismert szereplõk teljes valójukban jelennek meg a színpadon is.

 

Szereposztás  >> 

Fotók >>

 

 

Lufipufi és a Hõlégballon Világbajnokság

 

Rajzpályázat gyerekeknek a XIX. Hõlégballon Világbajnokság alkalmából

 

bõvebb információk >>

 

Kedves Gyerekek, régi és leendõ tanítványaink, tisztelt szülõk!

 

A Zenetheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2009/10-es évadát. Az új órarendet és csoportbeosztást itt láthatjátok.

 

 

A Lufipufi és barátai zenekar koncertklippjei megtekinthetõk a www.lufipufi.hu oldalon is. 

 

Felkerültek a honlapra  2009-es Dzsungel könyve vizsgaelõadás fotói és videói. Itt tekintehted meg a fotókat és itt a videókat.

 

A Jézus Krisztus szupersztár rockoperából videókat tekinthettek meg a honlapon.

 

tovább a videóra>>

 

Lufipufi Zenekar

 

Örömmel értesítünk minden kicsit és nagyot, hogy megszületett  Lufipufi és együttese. Lemezbemutató koncertünk 2009 május 25.-én lesz a Lovardában. A belépõjegy mellé minden kis nézõ kap egy mesekönyvet ajándékba. Természetesen mi más is lehetne a címe,

mint Lufipufi kalandjai: A síró kisfelhõ

tovább>>

 

Stúdiósok vizsgaelõadása

 

Hát igen, már megint eltelt egy év, rengeteg munkával, próbával. Júniusban 75 növendékünk bizonyíthatja be tehetségét és rátermettségét a Lovarda színpadán a Dzsungel könyve címû vizsgaelõadásban. A szereposztást hamarosan megtekintheted itt.

 

Diótörõ képek!

 

Decemberben a ZeneTheatrum nagy sikerrel bemutatta elsõ egész estés saját darabját, a Diótörõt. Ízelítõnek néhány fotó.>>

 

Borzontorz DVD!

 

Csáki Benedek fõszereplésével a Debreceni Televízió tavaly forgatta Borzontorz meséi címû másfél órás játékfilmjét, melyet májusban két héten keresztül láthatott a nagyközönség az Apolló moziban. A film egy ötéves kisfiú egy évének mindennapjait mutatja be annak minden csodájával, felfedezésével. Ebben segítik képzeletbeli társai, akik animáció segítségével jelennek meg a filmvásznon. Ha érdekel benneteket Borzontorz kalandja a hóemberrel, Teknõc Lackóval, vagy csodálatos utazása a télapóval és még sok más érdekes és tanulságos történet, akkor keressétek a Dvd-t a boltokban vagy a Városi Televízióban. Kedvcsinálónak pedig látogassatok el a honlapra: www.borzontorz.hu. Itt a képek mellett rövid werkfilmeket is láthattok.

  

Felkerültek az oldalra a Jézus Krisztus Szupersztár és a János vitéz  fotói. Megnézhetõk itt>>

 

Diótörõ premier!

November 30-án este 18 órakor mutatjuk be legújabb darabunkat, a Diótörõ címû karácsonyi musicalt. Jegyek korlátozott számban lefoglalhatók a JEGY-BÉRLET linken. További idõpontok. December 1-jén 15 és 19 óra, december 2-án 14 óra, december 3-án 14 óra.

Bõvebben>>

 

Szeptemberben újra megnyitotta kapuit a ZeneTheatrum stúdió!

Szeptember elsején a megújult próbateremben 100m2-en újra beindult a stúdió régieknek és újaknak egyaránt.
Bõvebben>>

Romániában volt a társulat!
A ZeneTheatrum 2008. szeptember 26-án az országhatáron túl, Szatmárnémetiben is bemutatkozhatott. A kihívás nagy volt, mivel a szervezõk elmondása szerint, városukban musicalt még nem mutattak be.
Bõvebben>>

Csáki Benedek filmszerepet kapott

A 6 éves Csáki Benedek, a Valahol Európában musical közönség kedvence, túl van élete elsõ filmforgatásán. A Borzontorz meséi címû filmben kapott címszerepet, melynek 2008 májusában volt a bemutatója az Apolló moziban.

Bõvebben>>

 

Zenetheatrum Bérlet a 2007/2008-as évadra 

A ZeneTheatrum idén is fantasztikus elõadásokkal rukkol elõ, mely bizton megnyeri mind a fiatal, mind az idõsebb korosztály tetszését.

Elõadások:
Valahol Európában, István a király, Diótörõ, János vitéz, Jézus Krisztus Szupersztár, A vitéz szabólegény
Bõvebben>>

 

Megszületett a Zenetheatrum legújabb tagja 

2007. május 15.-én mindenki nagy örömére megszületett a Társulat vezetõinek második gyermeke Csáki Illangó.
Bõvebben>>

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design