Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Élménybeszámolók a 2010-es félévi vizsgáról

 

 

Bereczki Anna Árpád Vezér Ált. Isk. 5.b

Régebben nagyon féltem a fellépéstõl, nem volt önbizalmam. De mióta ide járok, szívesen kiállok mások elé. Fantasztikus élmény volt a színpadon szerepelni ennyi ember elõtt. Apa mindig mondta, hogy minek járok ide, ez is csak két hétig fog tartani, de mikor meglátott játszani, akkor az Õ szava is elállt. Nagyon köszönöm a ZeneTheatrumnak, hogy azon a délután bejöttek hozzánk az osztályba.

 

Molnár Réka Janka Szoboszlói úti Ált. Isk. 5.oszt

Nagyon élveztem a félévi vizsgát, jó volt fent a színpadon táncolni és énekelni. Amikor mindenki figyeli a csapatot, akkor lehet a legjobban teljesíteni. Találkoztunk a színfalak mögött felsõbb éves stúdiósokkal, majd végül szerepelni is láthattuk õket. Ennek külön örültem, mert láthattam, mi lehet belõlünk. Már alig várom, hogy én is felsõbb éves lehessek és szerepelhessek a darabokban. Sokkal jobb a színpadon lenni, mint a nézõtéren! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Pintér Tifani Árpád Vezér Ált. Isk. 4.b

Az tetszett a legjobban, hogy elõször voltunk színpadon, tökéletes volt. Szerintem mindenki jól érezte magát. Az én szüleim is azt mondták, hogy mindenki nagyon ügyes volt. A színfalak mögött nagy volt a feszültség. Mikor a színpadra léptünk, nagyon megijedtem. A reflektor ránk világított és mindenki minket nézett. Jaj, annyira várom az év végi vizsgát. Bárcsak egész életemben ide járnék! A tanárok a legjobbak. Szabolcs és Veronika! Õk a legjobbak!

 

Balogh Péter Zoltán Hunyadi Ált. Isk. 3.c

Én legelõször az öltözõben nagyon izgultam, de már a színpadon egy kicsit sem. Az elsõ fellépés után az öltözõben nagyon jó volt a hangulat, olyan volt mint egy nagy buli. Nagyon jól éreztem magamat! Nagyon várom már hogy másodéves legyek, és még sok évig a ZeneTheatrumba szeretnék járni.

 

Balogh Dóra 6 éves

Nagyon izgalmas volt a színpadon. Jól éreztem magamat. Nekem nagyon tetszett!

 

Balázs Dániel Dózsa György Ált. Isk. 3.a

Elõadás közben semmit nem éreztem, fõleg nem lámpalázat. Olyan volt mintha megszûnt volna minden körülöttem.

 

Gáspár Kata Árpád Vezér Ált. Isk. 4.b

A legjobb rész az volt benne, hogy a színfalak mögött nagy volt a nyüzsgés, és hirtelen mi jöttünk. Olyan jó volt mikor színpadra léptem. Mindenki engem meg a többieket nézte, és a reflektor ránk világított. Bárcsak minden nap ezt csinálhatnám!

 

Kovács Petra  Árpád Vezér Ált. Isk

Mikor elõször színpadra léptem, nagyon izgatott voltam. Amikor a vizsga elõtt próbáltuk a táncot, akkor izgultam a legjobban, de mikor a színpadra léptünk és ránk jött a reflektorfény és mindenki minket figyelt, tudtam, hogy nem rontjuk el. Miután elõadtuk a táncot, az elsõ sorból figyelhettük a nagyokat. Ez a nap igazán jó volt!

 

Gerda Dorina KFRTKF Gyak. Ált Isk. 4.b

Nekem az tetszett a félévi vizsgán, hogy mindenki minket nézett. A fények színesek voltak, nem izgultunk (legalább is én nem). A táncok nagyon jók voltak. Már várom, hogy én is szólót énekeljek. Még sokáig szeretnék itt maradni!

 

Molnár Viktória Hunyadi Ált. Isk. 2.c

Nagyon élvezetes volt. Szerintem mindenki nagyon izgult, még én is. A második felvonás is nagyon jó volt, amit a nagyok adtak elõ. Leginkább a Villámzselé (Grease-szerkesztõ).Szóval jó volt nagyon.

 

Kavalecz László Dózsa György Ált. Isk. 3.a

Nekem az tetszett a legjobban, hogy mindenki minket nézett. Kicsit izgultam. A reflektor ránk világított. Szerintem nagyon jók voltunk.

 

Tarnóczi Anett Zsófia Hunyadi Ált. Isk. 2.c

A fellépés nagyon-nagyon jó volt! És mindenki nagyon izgult. Minden mûsorszám nagyon tetszett. Nem tudnék 1. helyezetett választani. Alig várom, hogy újra fellépjenek!

 

Vatai Kitti KFRTKF Gyak. Ált Isk. 4.d

Nagyon tetszett, mert az egész élvezetes volt. Várom már a következõ színpadra lépést! Az öltözõben nagy volt a feszültség. Szeretnék már több darabban is szerepelni, és nagyon várom már az év végi vizsgát!

 

Rabb Alexandra KFRTKF Gyak. Ált Isk. 3.b

Amikor táncoltam a színpadon nem voltam ideges, nem is izgultam. De a színfalak mögött izgultam és ideges is voltam. A táncok jók, és a legnehezebb tánc a Monkey funky. Alig várom, hogy másodéves legyek!

 

Kovács Barbara II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. 4.b

Nagyon jó volt, bár mikor felléptünk a színpadra, akkor nagyon izgultam. Szuper volt! Sok jó musical részlet volt. Nagyon izgultam mikor fel kellett menni, de mikor jöttünk le, jó lett volna újra felmenni. Remélem sokáig járhatok ide!

 

Magyar Benigna 4. éves tanodás
Az évek alatt sokszor felléptem már a ZeneTheatrum elõadásaiban, de olyan még nem volt, hogy egyszerre ennyi emberrel együtt szerepeljek. Több mint százan voltunk! Nagyon aranyosak voltak a kicsik, jó volt látni, hogy mennyire szófogadóak, és mennyire nem félnek a színpadtól, pedig sokan elõször szerepeltek közönség elõtt. A végén pedig a közös dal, a Finálé, amiben mindenki részt vett, nagyon megható volt, el is pityeregtem magam. Amikor pedig nem a színpadon vagyunk, hanem hátul az öltözõkben, akkor is nagyon jó a hangulat, mert itt mindenki szeret mindenkit, és nagyon jó érezni azt, hogy bárkire számíthatunk, akármilyen nagy probléma adódik. Nagyon jól éreztem magam ezen a vizsgán, sok új dologban próbálhattam ki magam.

 

<< vissza

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design