Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Szini Tábor

A táborok létrehozásában két fontos szempont vezérelt minket:

  • Egyrészt a színházi munkában elengedhetetlen a játszók harmonikus és kreatív munkaviszonya és a csoportban való együttmûködés. Ehhez remek lehetõséget nyújtanak a táborokban szervezett külön programok, amelyek a közös élményeken keresztül közelebb hozzák egymáshoz a gyerekeket a csoporton belül, és elmélyíti a mûvésztanáraikkal való viszonyukat is. Ezek a programok olyan élménypedagógiai foglalkozásokat tartalmaznak mint pl.: lovaglás, íjászat, barlangászás, erdei túrák, szekerezés, strandolás, kirándulások, gólyalábazás és tûzzsonglõrködés, közös kulturális programok, kézmûves és természetismereti foglalkozások.
  • Másrészrõl a többnapos együttélés lehetõséget nyújt olyan egész napos dramatikus tevékenységformákkal (szakértõi dráma, komplex dráma, dramatikus játék, mozgás tréning) való fejlesztésre, amelyekre a hétköznapok szûk órakeretei nem adnak lehetõséget.

A dráma- és élménypedagógiai módszerek egyaránt alkalmazhatók a drámában még nem jártas gyerekeknél is, mivel ezek a gyakorlatok elõsegítik többek közt a kreativitás, fantázia és a személyiség fejlesztését, amely az élet vagy az iskola bármely területén hasznosítható a késõbbiekben. Ezért folyamatosan indítunk turnusokat kezdõ játszóknak és érdeklõdõknek egyaránt!

2012-es táborok

Galéria

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design