Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Stúdió

Kedves gyerekek, régi, és leendõ tanítványaink, tisztelt szülõk!

A ZeneTheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2009/10-es évadát. Az új órarendet és csoportbeosztást az alábbiakban láthatjátok, amelyek összeállításánál igyekeztünk figyelembe venni az egyéni igényeket is, de elsõbbséget élvezett a korosztály szerinti besorolás és az osztálytársak egy csoportba való bekerülése. Ez azért is fontos, mert megkönnyítheti a távolabbi iskolákból a gyerekek eljutását a Stúdióba, olyan értelemben, hogy a rugalmasabb munkabeosztású szülõk segíthetnek elhozni az osztály-, illetve évfolyamtársakat.
(Ha valaki nem találja a nevét hívjon! Végh Veronika 20/777-99897)
A tanítás az elsõ iskolai héten kezdõdik (kivéve a péntek 16.30-as csop., azoknak szept.11.).

Kedves új stúdiósok és szüleik!

Az órák a társulat próbatermében folynak, amely a LOVARDÁ-tól öt percre, az Abonyi u. 4/c-alatt található, ez a Sámsoni útból az elsõ kis utca balra. A gyerekek év végén egy profi körülmények között lezajló vizsgaelõadásban vesznek részt, amelynek a színpadi próbái a második félévben kezdõdnek el és ezek már a Lovarda színpadán lesznek, de a próbák elõtt mindig külön értesítünk benneteket. Az órákra javasolt öltözet a kényelmes melegítõ jellegû ruha és vastag zokni, vagy balett cipõ. Egy foglalkozás kétszer ötvenöt perces, hétköznapokon 14.30-16.20, ill. 16.30-18.20-ig tartanak, szombaton 10.00-11.50, 12.00-13.50, 14.00-15.50, 16.00-17.50, ill.18.00-19.50-ig.

A gyerekek az órákon táncot, színészmesterséget, beszédtechnikát, csoportos éneket tanulnak, megismerkednek a színpadi lét alapvetõ törvényszerûségeivel, alapszabályaival. A koreográfiák elsajátítása, koncentrációs és kreativitásfejlesztõ játékok, helyzetgyakorlatok folytán a gyerekeknek nõ a testtudatuk és koordinációs készségük, megtanulják a helyes testtartást, fejlõdik kommunikációs készségük, megtanulnak csapatban dolgozni, jobban érvényesülni, gátlásaik oldódnak, és ez elõnyt jelenthet az iskolában és késõbb az élet bármely területén.

Szeretettel várunk titeket, bármilyen kérdésetek van, nyugodtan hívjatok telefonon. (Végh Veronika 20/777-9897)

A tanfolyam szakmai vezetõi: Végh Veronika koreográfus, tánctanár, a ZeneTheatrum produkciós vezetõje és Csáki Szabolcs színész- rendezõ a ZeneTheatrum mûvészeti vezetõje.

A vizsgaelõadás ebben az évadban az elsõ éveseknek A Dzsungel Könyve, a másodéveseknek a János vitéz címû musicalek lesznek.

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design